U kunt zonder registratie en dus anoniem uw klacht hier indienen.
Wilt u serieus een oplossing geef dan wel een geldig email adres op, deze wordt niet getoond!
Advertenties gebruiken cookies maar houden deze site gratis. Meer info.
+1 stem
door

Tradities zijn een mooi goed. Het hoort bij het cultureel erfgoed. We zijn er mee opgegroeid.

Voor de discussie over zwarte piet begon heb ik dit nooit geassocieerd met enige bevolkingsgroep dan ook. Ik vind het afkeuren van zwarte piet dan ook meer zeggen over de mensen die vinden dat zwarte piet niet meer kan omdat het refereert aan mensen met een Afrikaanse afkomst. Kennelijk maken zij de associatie met een bepaalde bevolkingsgroep wel, met die zogenaamde politieke correctheid hebben ze boter op hun hoofd.

Neem de negerzoen. Een een heerlijke chocolade lekkernij met schuimige vulling. Negers geven geen zoenen dus kan de naam negerzoen ook niet. Oh met zoenen heeft het niets te maken, het gaat om het woord neger. Nu heet het schuimzoen of chocozoen. Als neger zou ik me vereerd voelen dat een lekkernij naar mij vernoemd is.

Maken we ons echt zo druk om een naam? Ja! Een schoonmaakster heet tegenwoordig een interieurverzorgster. Zo zijn er meer voorbeelden te vinden. Wat een kolder allemaal.

Nee als rasechte Nederlander vind ik dat het koningshuis afgeschaft moet worden. Waarom? Als afstammeling van een lijfeigene/horige, zeg maar witte slaaf in de middeleeuwen, heb ik grote moeite met alle edelen die dit systeem oplegden.

In plaats van koning gaan we het nu hofnar noemen.

 

 

Jouw antwoord

Je weer te geven naam (optioneel):
Privacy: Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt om deze notificaties te sturen.
Anti-spam verificatie:
Om deze controle in de toekomst te vermijden, log in of registreer.
Op Klachten Indienen kunt u uw ontevredenheid uiten over een bedrijf, dienst, product, aanschaf, etc. Zelfs anoniem en zonder registratie. Vele bedrijven hebben een webcare dienst die het internet afstruinen op zoek naar klachten. Op deze manier hopen ze imagoschade te voorkomen. Maak hier gebruik van en krijg zo een snelle oplossing van uw klachten. P.s. Geef uw privé gegevens alleen door in een persoonlijk bericht!

Ook als u geen bedrijf vertegenwoordigd maar wel een antwoord weet, dan zien we uw reactie graag.
Voor hulp en klachten m.b.t. internet kunt u ook hier terecht; Caiway, KPN, Online, Tele2, Telfort, XS4ALL, Ziggo
...