U kunt zonder registratie en dus anoniem uw klacht hier indienen.
Wilt u serieus een oplossing geef dan wel een geldig email adres op, deze wordt niet getoond!
Advertenties gebruiken cookies maar houden deze site gratis. Meer info.
+1 stem
door
bewerkt door

@ikwilvanautoaf Via ikwilvanmijnautoaf.nl heb ik een bod opgevraagd op de auto van mijn overleden vader.

Sindsdien word ik te pas en onpas gebeld door 0537440530 uit Enschede van ikwilvanmijnautoaf.nl. Bel je terug dan krijg je een vaag bandje. Afmelden of inloggen op de site lukt niet.

Ook komt er een grote hoeveelheid mail, maar gelukkig is die makkelijk te blokkeren.

Ook vaak gebeld door ikwilvanmijnautoaf.nl? Meld het hier!

1 Antwoord

+1 stem
door
geselecteerd door
 
Beste antwoord
Beste Anti Telterror,

Wanneer mensen een auto aanmelden op onze site klopt het dat we erg ons best doen om een goede prijs voor je te bewerkstelligen. We gaan dan ook proberen je telefonisch te benaderen als we een koper voor je hebben. Uiteindelijk is dat voor de mensen die bij ons een voertuig op de site zetten ook de bedoeling. Wanneer je dit als vervelend hebt ervaren dan spijt mij dat. Om een voertuig van de site te laten halen kun je ons een mail sturen naar klantenservice@ikwilvanmijnautoaf.nl Of je belt het nummer dat jezelf bovenstaand aangeeft. Wanneer iedereen in gesprek is kan het zijn dat je even een bandje krijgt maar een keuze menu is niet van toepassing en het wachten duurt nooit langer dan enkele minuten.

Met vriendelijke groet,

Jeroen

Klantenservice
Op Klachten Indienen kunt u uw ontevredenheid uiten over een bedrijf, dienst, product, aanschaf, etc. Zelfs anoniem en zonder registratie. Vele bedrijven hebben een webcare dienst die het internet afstruinen op zoek naar klachten. Op deze manier hopen ze imagoschade te voorkomen. Maak hier gebruik van en krijg zo een snelle oplossing van uw klachten. P.s. Geef uw privé gegevens alleen door in een persoonlijk bericht!

Ook als u geen bedrijf vertegenwoordigd maar wel een antwoord weet, dan zien we uw reactie graag.
Voor hulp en klachten m.b.t. internet kunt u ook hier terecht; Caiway, KPN, Online, Tele2, Telfort, XS4ALL, Ziggo
...