U kunt zonder registratie en dus anoniem uw klacht hier indienen.
Wilt u serieus een oplossing geef dan wel een geldig email adres op, deze wordt niet getoond!
Advertenties gebruiken cookies maar houden deze site gratis. Meer info.
+1 stem
door

Mijn vrouw heeft in een winkelcentrum een machitging ondertekend voor een donatie aan de Nederlandse Stichting voor hulp aan dieren bij zo'n gladjakker met mooie praatjes.

Het ging om een éénmalig donatie zo verzekerde de gladjakker. Nou mooi niet dus! sad

Er zijn nu al verschillende malen bedragen afgeschreven. Wees dus gewaarschuwd.

 

Nu afwachten of de opzegging, per mail aan admin@nshd.nl, correct wordt afgehandeld. Ik houd jullie daarvan op de hoogte.

 

Groetjes, Dierenliefhebber.

2 Antwoorden

+1 stem
door
geselecteerd door
 
Beste antwoord
Netjes antwoord gehad waarin de opzegging bevestigd werd. Weliswaar niet per direct waar ik volgens mij wel toe gerechtigd ben om dit te eisen volgens de nieuwe consumenten wetgeving. Maar goed ik vind het prima er is een einddatum genoemd en daar ga ik ze aan houden.

 

Groetjes, Dierenliefhebber.
–1 stem
door
Zojuist ook machtiging ondertekend. Maar er staat duidelijk 4x per jaar plus adm. kosten. Dus wat is het probleem??
door
Inderdaad .Eerst goed lezen meneer van het eerste bericht ,voordat u op social media iemand beschuldigt!
Bovendien er is een dier met het geld geholpen .Dat is heel goed ,want dieren hebben het in onze fijne moderne wereld veel moeilijker dan mensen ,wat ook nog door mensen is veroorzaakt.
door
Dat valt dus nogal tegen, met die hulp. Deze stichting heeft zojuist een inval gehad van politie en belastingen. Klaarblijkelijk is minder dan 10% bij de dieren aangekomen. De rest werd door deze types afgeroomd. Nadat frauduleuze transacties zijn gemeld door de banken heeft de politie contant geld, panden en autos in beslag genomen.
Net weer een bijdrage afgeschreven? Meteen door de bank laten terugboeken dus want de automatische incasso loopt nog gewoon door.
door
Inderdaad te erg voor woorden. Hoe kun je leven met jezelf.  Google Nederlandse Stichting Hulp aan Dieren, en de persberichten en krantenartikelen spreken voor zich.  Eén grote frauduleuze zaak. Zo jammer. Normaal gesproken is iedere euro het dubbel en dwars waard om aan dieren te besteden.  Walgelijk dat hier weer misbruik van wordt gemaakt, en dat er dus bijna geen investering is gedaan in voorkoming van dierenleed.   Je kunt je geld nog beter persoonlijk gaan brengen bij instanties die daadwerkelijk voor dierenwelzijn instaan.
Op Klachten Indienen kunt u uw ontevredenheid uiten over een bedrijf, dienst, product, aanschaf, etc. Zelfs anoniem en zonder registratie. Vele bedrijven hebben een webcare dienst die het internet afstruinen op zoek naar klachten. Op deze manier hopen ze imagoschade te voorkomen. Maak hier gebruik van en krijg zo een snelle oplossing van uw klachten. P.s. Geef uw privé gegevens alleen door in een persoonlijk bericht!

Ook als u geen bedrijf vertegenwoordigd maar wel een antwoord weet, dan zien we uw reactie graag.
Voor hulp en klachten m.b.t. internet kunt u ook hier terecht; Caiway, KPN, Online, Tele2, Telfort, XS4ALL, Ziggo
...