U kunt zonder registratie en dus anoniem uw klacht hier indienen.
Wilt u serieus een oplossing geef dan wel een geldig email adres op, deze wordt niet getoond!
Advertenties gebruiken cookies maar houden deze site gratis. Meer info.
+1 stem
door
Ik kom net bij de Praxis in Almelo vandaan om er opsluitbanden te kopen om wegzakkende terras randen te verstevigen. Gelukkig zijn de opsluitbanden op voorraad. Op de website van de Praxis had ik gezien dat je 2 uur gratis een aanhanger kunt gebruiken om materialen te vervoeren. Na 2 uur ga je wel betalen. https://www.praxis.nl/service/aanhanger-huren

Ideaal om mijn nieuwe auto met trekhaak te beschermen tegen schuivende lading om zo beschadigingen aan het interieur te voorkomen.

Op mijn vraag of ik een aanhanger kon gebruiken werden eerst bezorgkosten genoemd. Daarop refereerde ik aan het gratis gebruik van de aanhanger. Waarna de verkoper vroeg om hoeveel stuks het ging. Kennelijk was hem dat te weinig, dat moest maar in de auto. Een aanhanger uitlenen, daar deden ze het niet voor.

Nou dag Praxis, hello BauHaus. (nog goedkoper ook)
door
Zo zie je maar weer dat de service van de praxis niet groot  is, er zal wel weer een van de onervaren 17 a 18 jarige gestaan hebben bij de balie die bijna niks kost maar totaal geen ervaring hebben. leg je een klacht neer bij de Praxis hebben ze ook nog niet het lef om een reactie te geven.

Jouw antwoord

Je weer te geven naam (optioneel):
Privacy: Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt om deze notificaties te sturen.
Anti-spam verificatie:
Om deze controle in de toekomst te vermijden, log in of registreer.
Op Klachten Indienen kunt u uw ontevredenheid uiten over een bedrijf, dienst, product, aanschaf, etc. Zelfs anoniem en zonder registratie. Vele bedrijven hebben een webcare dienst die het internet afstruinen op zoek naar klachten. Op deze manier hopen ze imagoschade te voorkomen. Maak hier gebruik van en krijg zo een snelle oplossing van uw klachten. P.s. Geef uw privé gegevens alleen door in een persoonlijk bericht!

Ook als u geen bedrijf vertegenwoordigd maar wel een antwoord weet, dan zien we uw reactie graag.
Voor hulp en klachten m.b.t. internet kunt u ook hier terecht; Caiway, KPN, Online, Tele2, Telfort, XS4ALL, Ziggo
...