U kunt zonder registratie en dus anoniem uw klacht hier indienen.
Wilt u serieus een oplossing geef dan wel een geldig email adres op, deze wordt niet getoond!
Advertenties gebruiken cookies maar houden deze site gratis. Meer info.
+1 stem
door

[quote] Klachtenkompas.nl is donderdag 30 oktober jongstleden door ons offline gehaald. Donderdagmiddag zijn wij gewaarschuwd voor een kritiek securitylek dat alle Drupal-gebaseerde websites treft. Dit is ook het systeem waarop Klachtenkompas.nl functioneert.

Welke gegevens die privacygevoelig zijn, zijn mogelijk gestolen en wat is het risico daarvan? We kunnen niet vaststellen dat gegevens gestolen zijn, maar kunnen dit ook niet met zekerheid uitsluiten. Uit voorzorg hebben we het systeem daarom offline gezet en we adviseren u om uw wachtwoord aan te passen. [/quote]

Gelukkig heb ik nu deze site Klachten Indienen gevonden. Hier kan ik zonder een geregistreerd account toch mijn klachten kwijt, dus ook geen risico lopen dat mijn inloggegevens bekend kunnen worden.

 

1 Antwoord

0 stemmen
door (2.5k punten)
Welkom op Klachten Indienen!

Tot op heden kunt u nog klachten inzenden zonder een account aan te maken. Anoniem dus.

Mocht het uit de hand gaan lopen met spam dan zal misschien ook hier een account aangemaakt moeten worden. Maar dit mag dan wel weer met anonieme gegevens. Zolang er maar een werkend email adres is.

Tip! Gebruik nooit dezelfde wachtwoorden op meerdere sites.
Op Klachten Indienen kunt u uw ontevredenheid uiten over een bedrijf, dienst, product, aanschaf, etc. Zelfs anoniem en zonder registratie. Vele bedrijven hebben een webcare dienst die het internet afstruinen op zoek naar klachten. Op deze manier hopen ze imagoschade te voorkomen. Maak hier gebruik van en krijg zo een snelle oplossing van uw klachten. P.s. Geef uw privé gegevens alleen door in een persoonlijk bericht!

Ook als u geen bedrijf vertegenwoordigd maar wel een antwoord weet, dan zien we uw reactie graag.
Voor hulp en klachten m.b.t. internet kunt u ook hier terecht; Caiway, KPN, Online, Tele2, Telfort, XS4ALL, Ziggo
...