U kunt zonder registratie en dus anoniem uw klacht hier indienen.
Wilt u serieus een oplossing geef dan wel een geldig email adres op, deze wordt niet getoond!
Advertenties gebruiken cookies maar houden deze site gratis. Meer info.
+1 stem
door
Wat een stelletje amateurs bij de ING bank. Dit is nu de tweede keer dat zaken niet goed geregeld worden bij de ING. Eerste keer met het koppelen van rekeningen van mijn tante om voor haar te kunnen internet bankieren. Kan ik keer op keer terug naar de bank.

Nu gaat het mis bij het omzetten van de en of rekening op mijn naam. Samen met mijn vrouw naar de bank, allebei een handtekening gezet, dat we akkoord zijn. Nou dan is het geregeld denk je.

Niet dus, zo blijkt als ik vanavond een overschrijving doe. Er is niets veranderd. Heb ik de klanten service gebeld. Die konden zien dat er een een bericht naar de inbox van internetbankieren van mijn vrouw was gestuurd om akkoord te geven. Hoezo dat had ze ter plekke al gedaan. Bovendien ze heeft geeneens internet bankieren bij de ING!!!! Wat is dit voor domme kolder.

Kan ik weer naar die kut bank toe samen met mijn vrouw. Ik heb wel wat beters te doen.

Natuurlijk hoor je sorry sorry, maar ik kan niets voor u doen van de klantenservice.

Zodra ik voor mijn tante niet meer hoef te internetbankieren ben ik daar weg! Aan mij gaan ze daar niets meer verdienen
door
Schrijf deze abjecte penoze bank niet meer in hoofdletters, laat u minachting zien: ing bank.

1 Antwoord

+1 stem
door
Naast dat de ING een hele slechte bank is is het ook een zonder veel moraal. Dat ze o.a. geld verdienen met wapenverkoop en beleggen in fabrieken waar kinderarbeid plaats vindt druist regelrecht in tegen normale menselijke normen en waarden.
Ik heb zelf ook grote problemen gehad bij ING en ben daarna overgestapt naar de TRIODOS. Dat ging supermakkelijk en sindsdien loopt alles wat mijn bankzaken betreft op rolletjes.
Via de overstapservice gaat zo'n overstap bijna geruisloos.

ASN is overigens ook een hele goeie bank maar daar heb ik geen ervaring mee.
door
Bedankt voor je tip over de triodos en asn bank. Ik heb al eens naar deze banken gekeken als alternatief. Dat ING geld verdiend met wapens en kinderarbeid was me nog niet bekend. Reden temeer om me eens in die hele banken sector te verdiepen om betere keuzes te kunnen maken.

Overigens zijn de problemen bij ING inmiddels wel opgelost, maar ja het levert wel de nodige frustraties op.
Op Klachten Indienen kunt u uw ontevredenheid uiten over een bedrijf, dienst, product, aanschaf, etc. Zelfs anoniem en zonder registratie. Vele bedrijven hebben een webcare dienst die het internet afstruinen op zoek naar klachten. Op deze manier hopen ze imagoschade te voorkomen. Maak hier gebruik van en krijg zo een snelle oplossing van uw klachten. P.s. Geef uw privé gegevens alleen door in een persoonlijk bericht!

Ook als u geen bedrijf vertegenwoordigd maar wel een antwoord weet, dan zien we uw reactie graag.
Voor hulp en klachten m.b.t. internet kunt u ook hier terecht; Caiway, KPN, Online, Tele2, Telfort, XS4ALL, Ziggo
...